despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Case căzute 181 – Str. Dimitrie Gerota 12 – nu mai e!

Credeați că scapă

N-a scăpat:

mai multe despre Case căzute

6 comments to Case căzute 181 – Str. Dimitrie Gerota 12 – nu mai e!

 • Ando

  Te pomeneşti că vor începe şi să construiască ceva, că acel teren înconjurat de gardul din tablă, cred că zace aşa de peste zece ani.

 • Tragic. Se coace asta de peste un deceniu, initial au obtinut demolarea doar a casei celeilalte, care era mai “noua”, stiu sigur ca initial avizul de la cultura solicita pastrarea acestei case mai vechi. Asta, specifica anilor 1850, a inceput sa fie distrusa prin inlaturarea balconului din fonta, a tamplariilor, lasata sa se distruga daca nu se putea demola cu ace in regula. Pana la urma inseamna ca au reusit si pe partea birocratica. Sunt curios daca pe panou e aceeasi firma de arhitectura ca cea care promova asta in urma cu vreo 13-14 ani.

 • hm

  Mi-a fost silă să pozez și panoul, da’ mai trec și mă uit.

 • Pe pagina de prezentare a proiectului iti dai seama cat de dedicat este locului in care se amplaseaza. Prezentarea vorbeste despre amplasarea intr-un bun cartier de afaceri din Ljubliana … Cu un numar de locuri de parcare de nu stiu cate ori mai mic decat norma pe care ar trebui sa o indeplineasca pentru birouri … Mizeria coruptiei PUZ-urilor. Ma intristeaza cand vad cine a facut documentatiile de urbanism si pentru avizarea demolarii. Fiind avizul dat la minister, sigur asta s-a intamplat ca urmare a vreunei contestatii. Trist.
  https://www3.pmb.ro/storage/proiecte/1544096961PUZ_str%20TUDOR%20ARGHEZI%20NR%204.pdf

 • hm

  Pur și simplu au vrut neapărat să-l facă

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>