despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din fugă (106): câte un pic, pic, pic…

scris de Ando

Aşa, mai uşurel, ca să nu ne ia ameţeala, iată că s-a ajuns şi la montarea panourilor de plastic pe cadrele cupolelor de protecţie pentru scările pasajului subteran Bucur Obor – Şos. Colentina.

5 comments to Din fugă (106): câte un pic, pic, pic…

  • Vlad

    Am inteles de la consilierii PS2 ca ar fi vorba de panouri de sticla. Contractul si cererea pentru panouri au fost facute cand a inceput santierul, acum 2 ani, dar din cauza dificultatii de fabricare si cine-stie ce alta degringolada, s-a intarziat livrarea panourilor.

    • Ando

      @Vlad:Ai dreptate, panourile sunt din sticlă laminată şi tratată termic. Am văzut, azi, eticheta unui balot depozitat lângă una din scări.

  • hm

    poate iese mai acătării decît – de exemplu – la Eroilor
    https://www.simplybucharest.ro/?p=66098

  • Onu

    Gurile care dau pe insulele peroanelor lui 21 ar fi trebuit intoarse la 180 de grade. Este ilogic ca acestea au iesire spre rondul intersectiei Obor, in loc sa aiba iesire facila spre …tramvai, nu? Ca despre el este vorba. Iar apoi vin televiziunile in fiecare an si ii cearta pe pietonii care traverseaza neregulamentar sarind gardul statiei de tramvai. Cred si eu… atat timp cat ocolul inseamna undeva intre 150-200m (masurat pe Google maps din punctul in care opreste tramvaiul, prin pasaj, si apoi pe trotuarul de vizavi). De asemenea, tramvaiul 21 (spre Colentina) inainteaza foarte mult in statie, ramanand loc pentru inca vreo 2 tramvaie in spate. Macar de ar muta statia mai spre pasajul pietonal. De lipsa unor lifturi adecvate si functionale nu vorbim. 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>