despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

comentarii

arhiva

un cozonăcel

„La Tati” e unul din locurile unde mereu știi că o să cumperi ceva bun – mereu la fel de bun. Cozonacul e de-ncredere, covrigul pufos reușit, pîinea cum trebuie – și tot așa.

Una din cele mai grozave patiserii „La Tati” e lîngă Teologie, pe colțul străzilor Bibescu Vodă și Sfînta Ecaterina. Chiar dacă-i destul de ascunsă marelui public, o găsiți deschisă și seara, ba chiar și dumineca dup-amiaza!

Din păcate a renunțat la delicioasele börek cu carne, pe care le-a înlocuit însă cu niște portofele umplute, pe care vi le recomand. Uite că le-au făcut și-n post.

O altă chestie pe care-a făcut-o-n primăvara asta e un mic cozonăcel – de mărimea unei chifle și arătînd ca o gogoașă – umplut cu miez de nucă și rahat: o idee foarte bună pentru cînd ți-i poftă de-o bucată de cozonac… dar nu vrei să cumperi unul întreg.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>