despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

după 12 luni din viața noastră

Și s-a făcut un an… ce punem pe masă, tortul ori coliva?

12 luni! Fix 12 luni de cînd tramvaiele care circulă pe la Apaca au fost oprite pentru refacerea unui amărît de kilometru de linie.

12 luni!

Și nu e gata! Nuuu, nu e gata.

Ce mai contează! Ce mai contează că a fost o iarnă blîndă, că lucrarea – în sine – putea fi gata din toamna trecută: atîta timp ar lua un kilometru.

Ce mai contează – bucureștenii au mai luat o muie de la administrație; a văzut cineva vreo scuză, vreo explicație, vreun gest?

 

Tramvaiele au fost oprite pe 25 mai 2021, dar lucrările au început de-abia pe 8 iunie.

8 comments to după 12 luni din viața noastră

 • VT

  Da, am vazut eu un gest: Nicusor a semnat prelungirea lucrarilor pina in iulie! Bine spus “mumu”.

  • hm

   lucrări o să fie și duuuupă iulie, strict însă pentru repornirea tramvaiului N-AR TREBUIT să se ajungă nici măcar în iunie.
   MUMU din toate părțile!

 • NeaCaisa

  Atat s-a putut! Pe vremea raposatului faceau pasajul Unirii intr-o luna si un pic. hahaha

 • Domnul primar viseaza inca 30 de km adaugati retelei de tramvai: https://buletin.de/bucuresti/nicusor-dan-ne-trebuie-tramvaie-noi-tramvaie-noi-dupa-1989-sunt-17-si-noi-avem-nevoie-de-cel-putin-300/

  Ma intreb totusi de ce nimeni din cadrul societatii civile/ong-iste/oamenilor carora aparent le pasa de orasul asta nu se ridica si nu spune cat de gol e imparatul. Lasand la o parte chestiile cu Radetul, cu gropile si sleaurile de pe marile bulevarde, unde sa zicem ca aici Dan nu se pricepea din start, trebuie sa invete pe parcurs (pe spatele nostru, al bucurestenilor), ma refer strict la chestiile pe care Dan se marketase ca mare expert, cum ar fi transportul public si reteaua de transport public (daca mai aud o data baliverna cu calea ferata industriala de pe Progresului jur ca sparg televizorul sau ceva).

  • hm

   Eram noi ăia raii prin 2010 cînd ziceam că nici șef de scară nu are cum să fie.
   Da’ cine naiba l-a văzut specialist în transportul public? Nici măcar nu pomenea de subiect neîntrebat!

   A primit ăsta mai multe șanse ca G. Firea.

 • Lucrarea a avut de la bun început termen de finalizare 31.12.2022. E data din contract, e afişată şi pe panourile de şantier, deci constructorul nu are niciun motiv să se grăbească.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>