despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

pe strada Frumoasă

a venit primăvara… şi deocamdată a înmugurit wirelessul:

… numărul 30 e destul de xxx:

Pocitania, în schimb, a rămas la fel ca acum doi ani.

2 comments to pe strada Frumoasă

  • Prietene, unde nu dădea Dumnezeu să înflorească wirelessul! Din păcate, e doar un morman de măţăraie, de amplificatoare de semnal, de cutii de distribuţie. Stau şi mă întreb: cât de ieftină a ajuns fibra optică, de o aruncă ăştia la gunoi cu miile de kilometri? În anii 70, spre sfârşit, când trebuia să-mi dau examenul de stat, aveam nevoie de ceva fibră optică, pentru a face un montaj, echivalent cu un giro-laser. Şi occidentalii ne-o vindeau la bucăţi de 20 de metri, deci pauză! Material strategic, de! Acum e liber la risipă!
    Chiar şi banalizată, tehnologia fibrei optice rămâne scumpă. Cum să laşi de izbelişte amplificatoarele alea se semnal, opto-cuploarele,ce dracu or mai avea pe acolo? Cât de tare ne jefuiesc firmele de cablu, de-şi permit risipa?
    Şi da, l-aş vota pe ăla care promite wireless la tot oraşul! Că până se face citynetul mi se căsătoresc nepoţii(pe care nu-i am încă!)

  • florin

    Ma mir ca nu s-a gasit vr’unu care sa schimbe ultimul “X” cu un “L”.Astfel frumoasa ar fi avut si o ocupatie!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>