despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

nu așa 21

Doar un bloc nou, atît și nimic mai mult.

Le are pe toate – alea care cică se cer acuma. Nelipsita cărămidă aparentă, mixul de materiale folosit la placare, plus fațada ce te duce cu gîndul, chipurile, la ceva spre clasic.

Rezultatul, pe măsură: ghiveci estetic.

 

Îl vedeți din Banu-Manta, cum intrați pe strada Maria Moscu Hagi.

2 comments to nu așa 21

  • catherine

    Fatada cu balconase si caramida rosie, treaca-mearga, dar cealalta zici ca-i pavoazata cu gresie/faianta. iar calcanul din lateral e lasat asa?! Altfel, de mirare ca-i asa mic. Sa nu fi avut bani/relatii pentru un P+8 macar…?

  • hm

    Nu prea mai merge cum mergea, cu trîntitul de etaje peste etaje.
    Calcanul – loc pentru următorul bloc, că loc se face.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>