despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Case căzute 529 – Str. Stanislas Cihoski 1

Imediat ce-o iei spre ASE, din Romană. Mare păcat de bloculețul ăsta! Parterul a găzduit în anii trecuți un „Divan” și apoi un „Hussein”.

    

mai multe despre Case căzute

5 comments to Case căzute 529 – Str. Stanislas Cihoski 1

  • catherine

    Trist și urât. Mă gândesc că soarta clădirii putea fi schimbată, atunci când s-a decis închirierea parterului sau vânzare, ce-o fi fost. Pentru a funcționa ca restaurant/fastfood/etc, trebuia obținut un acord al celorlalți proprietari, iar aceștia puteau folosi oportunitatea pentru renovare. Să nu mai vorbim, că fiind într-o zonă centrală, și un Dep. de Urbanism era frumos să le impună să păstreze o unitate estetică. Una peste alta, se pare că pe nimeni n-a interesat cum arată și cum se ține blocul. Mare păcat!

    • hm

      greu de tot să se înțeleagă proprietarii pe-aici, prin centru. Fel de fel de oameni și de tărășenii imobiliare nedeslușite.

  • Abia astept “mansarda” si niste culori mai vesele dupa reabilitarea termica 😉

  • Cristian M. Ioan

    @Adrian.
    iti admir optimismul, dar nu il pot impartasi!
    Care reabilitare?
    Ce mansarda?
    O sa rasara acolo o dezvoltare cu 17 etaje, precum cel din curtea ASE-ului!

  • corect .. mai e o deformare pe strada asta … din pacate semnata de un cadru didactic la UAUIM. Atat de greu de a conserva originalul si de a atasa ceva nou dar cinstit si nu ca pastisa trista.
    https://pozedecat.wordpress.com/2021/04/18/usile-de-duminica-281/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>