despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

comentarii

arhiva

N-a ieșit.

restaurarea tramvaiului bidirecțional cu valoare istorică nu s-a calificat printre inițiativele alese din campania de bugetare participativă a primăriei: asta e!

Ca să ne dăm seama mai bine de interesul nostru, cetățenesc, pentru genul ăsta de proiecte în care oamenii au o vorbă de spus atît în propunerea cît și în alegerea lor, iată și oglinda adevărului. Ceva peste 4200 de cetățeni au pierdut niște minute din viață ca să se implice.

6 comments to N-a ieșit.

 • Eu ma bucur pt. refacerea coronamentului pe Elisabeta… Presupunand ca chiar se va face, desi va necesita niste ani, si ca nu va fi ciopartit iar imediat dupa.

 • hm

  Și eu. Dar ce rușine – să fie nevoie să ceară oamenii să se facă asta, în loc să vină din partea municipalității.

 • Absolut.
  Desi poate asa se vor simti mai responsabili s-o faca cum trebuie, si vor fi mai multi ochi pe ei.

 • m-am obisnuit deja ca voturile mele sa mearga spre pierzatori 🙂

 • Cristian M. Ioan

  “refacerea coronamentului pe B-dul Elisabeta”, foarte bine!
  Dar:
  1. Remarcati va rog diferenta imensa intre numarul de voturi pt. proiectele castigatoare, si cele 400 de voturi pt tramaviul nostru …
  2. pe mine m-ar fi interesant mult nu atat ACEL tramvai, cat aparitia unui Muzeu al transportului public!

 • Din cate am vazut recent pe retelele de socializare ideea unui Muzeu a transportului public bucurestean a picat cu brio, vor fi duse la casare si ultimele piese cat de cat valoroase ramase ratacite prin depouri. Noroc cu Iasul ca au acel muzeu al transportului public, vad acum ca si in Cluj se caeaza fara mila.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>