despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

bistro Antique

… ştiţi regula mea; nu scriu despre un loc decît dacă am cumpărat de-acolo. Şi cu Antique, treaba a fost complicată – fiindcă prietenul meu care ţine acum localul nu mă prea lăsa să plătesc. Bine! pîn-la urmă am reuşit să pun mîna pe o notă de plată şi s-o onorez, aşa că vă pot lăuda bistroul Antique cu conştiinţa împăcată.

Locul e tare, tare mişto. Antique e pe Mihai Eminescu, cum vii dinspre Polonă spre Calea Dorobanţilor, pe dreapta; o casă faină şi un interior de excepţie, decorat frumos de tot. Terasa e o încîntare; ce să vă mai zic – mie mi-a plăcut mult de tot.

Cît despre mîncare, cu orice-aţi începe, aş zice să lăsaţi loc pentru parfaitul de brînză şi nuci…

Ca bani: ok
Curat: foarte curat
Servire: foarte bună

Are site. Pe Facebook – aici. Deschis şi duminica.

ultima dată acolo: primăvara 2012

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

4 comments to bistro Antique

  • Am fost anul trecut, eram singurii in restaurant iar cineva juca FIFA si se auzea in tot restaurantul din boxe. Dar mancare a fost tare buna si am zis ca mai revenim. Recomand puiul cu sos de capere si lamaie 🙂

  • hm

    ce-i păcat într-adevăr – şi nu numai aici – e că de atîtea ori, fiind gol, te simţi ciudat.. parcă-ţi vine să pleci cît mai repede.

  • Salutare! Eu am descoperit acest bisto intamplator, mergand pe eminescu. Mi s-a parut intim si foarte primitor. Intr-adevar nu foarte populat, cred ca mai erau doua mese pe undeva la ora 18:00. Un loc retras, fara agitatie este ideal. Nu merg pe premisa sa fie full ca sa pot avea incredere in serviciile restaurantului. Am fost curioasa sa mananc ceva din bucataria lor frantuzeasca si sa beau un pahar de vin bun. Au reusit sa ma surprinda, va spun drept. Trebuie sa recunosc ca m-au uimit intr-un mod placut. Terasa era inchis ultima oara cand am ajuns la ei si cu toate astea i-am rugat frumos sa ma lase sa stau pe teresa sa ma bucur de liniste (fiind undeva in spate, retrasa) si nu s-a pus problema. Eu dau nota 10 la preparate, la cum este amenajat localul si la servicii. Recomand cu toata inima acest restaurant.

  • Mircea

    Lucrurile stau asa bine cum v-au fost prezentate de doua luni, deci un sfat uitati experientele anterioare si reveniti.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>