despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

„Socialistele Orașului”

Anu’ trecut, pe vremea asta, s-a ținut un eveniment drăguț în curtea din spatele Casei Republicii: „Socialistele orașului”.

Ei bine, „socialistele” s-au întors și acum, în weekendul trecut.

Doar că – ghinion – n-o să știm cum a fost.

Nu ne-am dus.

Las’ că promovarea evenimentului a fost inexistentă față de 2021, cînd s-a anunțat în nenumărate locuri dinainte. Cu toate astea să zicem c-am aflat că există. Întîmplător; dar am aflat.

… și singura apariție media notabilă… oameni buni… a fost o dondăneală nesfîrșită a unui organizator despre mașini și locul lor pseudoistoric în perioada de după Război.

„Organizatorul”, în schimb, nu s-a sinchisit să spuie nimănui unde anume se ține anul ăsta expoziția „Socialistele orașului”.

Cică la Aeroportul Băneasa. Unde? Pe pistă, în curte, într-un hangar? Se intră prin față, se intră prin dos? Și… care-i fața, care-i dosul? E stație de autobuz în apropierea intrării? E pe undeva vreun loc de parcare?

Da’ ei… au făcut o expoziție!

Să le fie de bine: dar nu de la mine.

6 comments to „Socialistele Orașului”

  • Ando

    Pe 22 octombrie, între orele 10-13, in parcul Lumea Copiilor este retroparada toamnei organizată de Retromobil.

  • hm

    ăștia mereu îs mai serioși

  • Cristian M. Ioan

    Sfanta naivitate!

    Tu ai ramas int=-o logica pur capitalista:

    “Unde? Pe pistă, în curte, într-un hangar? Se intră prin față, se intră prin dos? Și… care-i fața, care-i dosul? E stație de autobuz în apropierea intrării? E pe undeva vreun loc de parcare?”

    Intrebarile sunt prefect rezonabile, si desigur, anuntul TREBUIA sa fi dat raspunsurile.
    Asta, desigur, DACA expozitia ar fi fost pentru “masele largi populare”.

    Evident, nu este cazul – expozitia este numai pentu cei initiati, care stiu foarte bine UNDE, nu mai trebuie sa li se explice.
    Exact [precum fanii Pingelica stiu foarte bine unde este mormanul de la Ghencea, nu le tebuie explicatii!

  • Mihai

    Eu urmaresc pagina de facebook a retromobil acolo apar noutatile sau schimbarile de evenimente ,pe site este si o sectiune cu calendarul evenimentelor dar nu e mereu la zi mai( ales daca sunt modificari)

    Aici avem ceva poze de la eveniment
    https://www.facebook.com/100076806884374/posts/pfbid02rDT5zSe9as6vCeeS9p8dpmMsAg729Ek3KLC3ctSKLHTdZRiGHNNsoQYSar1nk45Ql/?app=fbl

    Si eu voiam sa merg dar am vazut cateva comentari in care se specifica ca nu ar fi la Romaero sau Opera cum era pe site …a fost in parcarea din fata a aeroportului unde e statia stb….puteau sa fie mai exacti de la inceput

    Ps pana la retroparada Toamnei de pe 22 oct mai este si evenimentul Nemtuaicele orasului pe 8 oct la Romexpo in cadrul salonului auto

  • hm

    Cred că au ajuns la Aeroport ca soluție de ultim moment.
    Mulțam!

  • VladyF

    Intradevar teribil de proasta comunicarea la evenimentul de anul acesta, ok nu s-a facut reclama, au fost schimbari, dar nici macar pe pagina de facebook a evenimentului nu au fost in stare sa puna detaliile – pacat.

    Eu am ajuns la eveniment afland dintr-un comentariu unde este organizat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>