despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

„economie”

Nu dați briciul maimuței.

Cînd e vorba de făcut economii, „gospodarul” ce să facă? – taie de la veceu: apa caldă, hîrtia igienică – cam astea-s și azi soluțiile-minune.

Să se facă economii în orașul ăsta? Desigur, fiindcă e de unde; da-n nici un caz de la oameni.

Primăriile noastre aruncă bani-gîrlă pe cele mai nefolositoare lucruri: pe astea n-o să le „taie” nicicînd.

Cel mai simplu și grăitor exemplu? Iată-l în poză!

Nu e nevoie de tăblița asta cu „Sectorul”. Știm că ne găsim în sectorul ăsta; dacă nu știm, înseamnă că nu ne interesează. Oricum: nu-i nevoie s-o vedem din cinci în cinci metri. Și… nu-i nevoie s-o prindem cu patru șuruburi.

Sînt mulți – foarte mulți bani – în București. Și prea mulți aiurea.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>