despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

comentarii

arhiva

nu așa 30

Nu, nene, chiar nu așa: acceptăm și ne-am obișnuit cu rozuri, movuri, verniluri… da’ cu case negre – nu. Așa ceva, nu.

„Nu așa” – toate articolele

8 comments to nu așa 30

  • Anonymous

    Parcă e casă de pompe funebre.

  • Ando

    Off topic: ce agresivi sunt ăștia cu shaormeria Băneasa! In ultima lună au deschis trei localuri prin zona mea: una la intersecția Mihai Bravu cu Ferdinand, alta tot pe Mihai Bravu, dar la Lizeanu și a treia pe Călărași, vizavi de Hala Traian. Și prețurile nu sunt din cele modeste.

  • George David

    Permis fie-mi off topicul. E ceva ce nu-mi place la extinderea agresiva a shaormeriilor Baneasa. Mai mancam cate una de la punctul de lucru de la capatul lui 5 si nu m-au dezamagit niciodata. De asemenea, mi s-a parut buna spre foarte buna si la sediul EMAG, dar si la Izvor (inainte de rebranduirea in C&A) si la Brasov pe str. Aurel Vlaicu. Parca de la noii veniti nu-mi vine sa cumpar – de exemplu nu am vazut niciun client la Regina Maria si nu mi-a inspirat incredere. Orice extindere de genul asta nu are cum sa nu aduca cu sine o “diluare” a calitatii. Daca nu-s principii stricte de pastrare a retetei, se duce de rapa gustul

    • hm

      Păi nici nu se poate altfel, fir-ar să fie: mai sunt trei-patru zile pînă la o inaugurare de nou sediu și afișele cu „angajăm șaormar” de-abia atunci apar. Păi în ce calitate se traduce asta?

      C&A de la Izvor e bună, recent mi s-a părut reușită, dar încă n-a apărut articolașul despre ea.

  • George David

    Cred ca la C&A a fost un Luca Unirii episodul 2, cand un patronas a rupt angajamentul de franciza, insa cu pastrarea retetei autentice “Baneasa”. Poate ma insel. Dar au clienti, recte ingredientele au sanse mai mici sa nu fie proaspete 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>