despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

doi ani.

S-au făcut doi ani de cînd Bucureștiul este condus de N. Dan.

Nu știu pe nimeni care să-i laude – din toată inima și într-o rezonabilă măsură – activitatea.

Păcat!

Încă socot că putem fi de partea oricărui primar care face ceva și orice pentru Capitala noastră – așa am fost mereu.

Dar au trecut doi ani în care ni s-a dovedit că primarul N. Dan n-a reușit.

Chixul cumplit al primarului Nicușor Dan e o administrație care nu e-n stare să-și aprobe ei înseși nici măcar o hîrtie cînd are nevoie.

6 comments to doi ani.

  • Nu mai pun iar link la comentariul pus cu ceva timp in urma, dar doar zic ca nu aveam vreo asteptare serioasa de la ND sa “faca”, ci sa blocheze cat se poate din magariile care au tot fost facute de altii. Si asta i-a reusit intr-o masura rezonabila, atat cat tine de PMB.
    Se poate spune ca orasul sta pe loc, in mare, sau chiar ca-n unele aspecte e lasat sa se degradeze lent, intr-un ritm sa zicem natural, dar asta e mult mai putin rau decat senzatia pe care am avut-o mereu inainte, ca e capturat de unii care-l tarasc, si ne tarasc, in directia propriilor interese.

  • C.D. Mocanu

    Frăţiile voastre,
    N-aţi înţeles că în funcţia de primaş al Bucureştilor omul nu-i bun de nimic? E mult prea mare pălăria! Ăsta e rătăcit până şi în viaţa lui, darămite în viaţa unei capitale europene cu mari probleme. Ca să blochezi administrativ oraşul nu trebuie să fii mare matematician sau un versat politician. Trebuie să fii doar prost. Nicuşor Dan este un agarici, adică varianta urbană a tipului uman care în rural se cheamă prostul satului. Şi tocmai pe unul ca ăsta l-au pus bucureştenii în capul trebii iar rezultatele sunt pe măsură.
    De mirare e că unii încă îl creditează ca pe un apostol care va da muştele afară din Bucureşti şi astfel îl va mântui.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>