despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Cum stă blocul în raport cu moroii

scris de Mini-Economicus

Bine că de curând, futut la icre de nevasta am ales (obligat) să termin circul căutării unei garsoniere de cumpărat, într-o zona de preț decentă.

Așadar am luat (pomana curata) un demisol… spre subsol pe o strada foarte apropiata de celebrul „Lac al Morii”.

Nevasta satisfăcută (într-un final) eu canci… cum ar zice un Rom respectabil…

În fapt, de ce să nu recunosc, e chiar bine: ne obișnuim cu pământul… că nu mai suntem tineri!

Ceea ce mă „dixtreaza maxim” este că lacul cu pricina a fost „explodat/exploatat” exact pe locul unui fost cimitir, al unei foste Biserici și Mănăstiri, ale căror relicve se mai afla încă astăzi pe fundul apei – Doamne fereste!

Stând aproape, dar nu chiar în primul rand, imprietenindu-mă cu (b)locatarii cu vedere la lac de cca. 56.000 Euro garsoniera aflai cu surpriza că „nopțile nu e așa cum e”!

Se pare că lumini ciudate, mișcătoare, vânticel fară explicații meteorologice clare și un simț ciudat se propagă noapte de noapte, astfel încât… este mult recomandabil să vezi ceea ce vezi de la balcon!!

Acu’ să fiu sincer despre „investiția lor”… nu cred că m-aș băga, dar cred că locatarii cu pricina or avea și ei ceva de spus…

Go Planet!

6 comments to Cum stă blocul în raport cu moroii

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>