despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

așa și-așa 6

Ne aflăm pe strada ce poartă numele generalului Constrantin Coandă. Două case refăcute – mai bine zis, reinterpretate – despre care nu știu ce să zic. E bine că n-au ieșit brutal de rău, totuși; că nu s-au transformat în blocuri.

 

… măcar atît, nu?

 

3 comments to așa și-așa 6

 • Anonymous

  Părerea mea este următoarea:
  Dacă reinterpretarea ar continua sau completa linia arhitecturală inițială, n-ar fi cred un lucru rău. Dacă însă se amestecă stilurile și se trântește ca o plăcintă ceva deasupra oricum, iese un rahat. Este ca și cum ți-ai cumpăra un costum de o culoare închisă, pentru anumite ocazii și ulterior i-ai adăuga o glugă galbenă, fermoare sub axile, buzunare portocalii sau i-ai prelungi o mânecă. Dacă te duce capul și merită ceea ce-ți dorești, ești educat, respecți ceea ce vrei să schimbi și ai banii necesari, atunci poate merită. Un cuvânt important ar trebui să-l aibă întotdeauna și primăria orașului care are rolul să păstreze arhitectura unui oraș sau să impună o anumită disciplină în construcții.

 • Ando

  Prima n-a ieșit rău…părerea mea!

 • Cristian M. Ioan

  Binisor, chiar bine!

  la a doua casa, doar ultima poza devaluie oroarea: superba intrare cu coloane, inaltat la 1 m de sol ca la majoritatea caselor, este accesibila cu o scara improvizata mizerabila, ce arata chiar mai urat decat treptele banale ale scarii de intare de la bloc!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>