Întîi se cuvine să vedem de la ce am pornit:
Și acuma încercăm să înțelegem… la ce am ajuns!
Construcția e pe strada Gina Patrichi.
![]() despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul ![]() |
nu așa 37Întîi se cuvine să vedem de la ce am pornit: Și acuma încercăm să înțelegem… la ce am ajuns! Construcția e pe strada Gina Patrichi. 4 comments to nu așa 37Leave a Reply |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() articolele noastre sînt preluate și de: ![]() ![]() |
Copyright © 2005 - 2023 Simply Bucharest Log in Powered by WordPress & Atahualpa |
Aştept şi barele din inox la balcoane ca să fie “opera” completă 🙁
Nu prea înțeleg de ce proprietarii de clădiri vechi, reconsolidate, țin cu tot dinadinsul să-și extindă neapărat clădirile și în sus, ca iedera, cu niște camere care oricum vor rămâne goale. Parcă ar fi un blat de cocă întins prea mult. Oare structura de rezistență a clădirilor este de acord? Nu mai pomenim de armonia și arhitectura clădirii.
@Anonimule,
Ai dreptate cu supratejarea cladirilor renovate.
Reconsolidate?
Nu se stie!
Armonia și arhitectura clădirii au de suferit, desigur.
Dar structura de rezistență a clădirilor … daca ar fi fost doar o renovate / consolidare, clar ca vechea structură de rezistență a cladirii NU poate suporta un etaj in plus!
Dar adeseori cldirea fost demolata si apoi refacuta “asemanator”, speram cuo structura de rezistenta mai buna.
In cazul de fata, desfiguarea este regretabila: in prima poza se vede ca firzele si ornamentele de la etaj erau in stare buna, meritau sa fie salvate.
Recomand tuturor sa nu se mai lase influentati de prompteristele diverselor canale de stiri care folosesc acest cuvant “reconsolidate”. De ce? Au mai fost oare consolidate anterior ca sa vorbim de reconsolidare ? De ce nu am zice atunci “retransformate” sau “remodificate” !?