despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Compact, ia-ti cutiile inapoi!

Asta pentru ca ati vazut cum se pun acuma titlurile in ziar: ‘Cutare, ce Jeep ti-ai tras!’; ‘Cutare, ai uitat de unde-ai plecat?’ – si tot asa.

In realitate, vestea e trista – ziarul gratuit Compact nu mai apare de luna asta; ceea ce e o pierdere pentru Bucuresti, pina la urma! Frumos ar fi ca Compact sa-si demonteze si toate cutiile in care se distribuia ziarul, pentru ca momentan ne-am ales doar cu niste cosuri de gunoi pe care nu le goleste nimeni. Ar fi un semn de respect fata de orasul asta.

Asadar, am ramas doar cu Ring – care este de fapt un tabloid gratuit si cu Adevarul de Seara – care, pina la urma e doar rezumatul ziarului de dimineata; din pacate, in ambele ziare, informatia de Bucuresti e putina.

Pe bune, sint putine lucrurile utile pe care le gasesti in ziarele astea. Faptul ca un ziar e gratis nu-nseamna chiar ca trebuie sa faca toti banii. Problema ziarelor gratuite e c-au incercat sa fie la fel ca celelalte – doar ca ceva mai ieftin: editorialul e mai ieftin, stirile sint mai ieftine, anchetele sint mai ieftine…

Vestea buna e ai nevoie doar de putin ajutor – acum poti scrie si tu editorialul pentru un ziar gratuit, cu ajutorul primului Curs Gratuit de Scris Editoriale din lume! (se deschide in pdf)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>