despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

porcăria cu staţia de la Puişor

Porcărie mai mare decît mutarea staţiei autobuzului 385 de la Puişor eu rar am văzut!

Staţia aia veche era cu un rost pusă acolo, în intersecţie! Veneau în ea oameni care locuiau în blocurile din spatele Poştei! Staţia aia veche era sigură, acolo, în intersecţie! Degeaba Poliţia zice că nu era bine – toată lumea ştie că era!

Staţia cea nouă e mult mai nesigură (trecerea de pietoni dinspre Ministerul Apărării e foarte periculoasă) şi e pusă la dracu-n praznic!

Să trimitem oamenii un sfert de kilometru pe jos ca să ia autobuzul, aşa e civilizat.

6 comments to porcăria cu staţia de la Puişor

 • cata

  HM,pe jumatate iti dau dreptate,in sensul ca au dus-o la mama dracu’ ,trebuie sa tropaie fratii vreo doua sute de metri (apropo,unde este noua statie era intrarea la Muzeul Militar,cel vechi,asta vis-a-vis de articolul precedent).Pe de alta parte,la vechiul amplasament se repezeau pietonii dupa si dinspre autobuz,nu se mai asigurau si nu uitau la culoarea semaforului si te trezeai cu caprioarele pe ‘zebra’ (personal am avut multe experiente placute acolo,ca sofer,numai ca fiind din zona,cunosteam manifestariile concitadinilor nostri).

 • hm

  Ştiu ce zici…dar pietonii ăia oricum o să traverseze aiurea, doar că nu o să se mai repeadă după autobuz.
  Ca să nu mai zic că trecerea aia din faţa noii biserici nici nu e marcată!!!

 • Ando

  Tot la categoria “porcării RATB “:desfiinţarea staţiei de autobuz de lângă Arcul de Triumf, odată cu inaugurarea Casei Sporturilor(pe str. Alex.Constantinescu, fostă Câmpina, mi se pare). Vorbesc de sensul spre Gara de Nord, respectiv spre Casa Presei.Aici opreau, imediat după colţ, 205,282 şi 330.Dacă 282 şi 305 au o staţie relativ apropiată -vizavi de Mănăstirea Caşin-, ei bine, 330 opreşte după Piaţa Charles de Gaulle tocmai la Institutul Agronomic, pe bd. Mărăşti !

 • Sanchi! Au mutat-o fix ca sa fie in gura catedralei neamului… Nu e de ajunsa ca acolo sunt trei benzi care se sugruma intr-una singura. Acum va mai trebui depasit si autobuzul pe portiunea aia.

 • Frumos, nu am ce spune! 😐

 • hm

  transport public, aşa îi spune 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>