Uite o veste bună: deschiderea unei patiserii cu produse care nu dezamăgesc.
Se cheamă „Emelia” și o găsiți pe bucățica străzii Schitu Măgureanu dintre Izvor și Bulevard.
Se vînd aici cîteva din reușitele cu care ne-am obișnuit la unitatea din Cotroceni, din apropierea Grădinii Botanice, și la cea care poartă încă numele „La Tati” de pe Bibescu-Vodă.
O mențiune onorabilă merdenelelor: făcute cu foi adevărate, nu cu cine știe ce aluat ori foietaj de pateuri.
Cu ocazia asta ni se confirmă ca zona-i una din cele mai interesante din punct de vedere al mîncatului la repezeală.
Notăm în imediata vecinătate un „Fornetti” – cred că cel mai vechi „Fornetti” funcțional din București – și un takeaway chinezesc; la rond la Kogălniceanu o patiserie onorabilă (Luxpan) plus, lîngă ea, șaormeria populară atît de cunoscută și un magazin „Angst” care, chiar dacă nu e ieftin, e bun; dacă mergem spre intrarea-n parcul Izvor găsim o unitate „Megapan” la care mereu e coadă, și imediat șaormeria recomandată și de noi „C&A”.
comentarii