despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor (423)

Uite o veste bună: deschiderea unei patiserii cu produse care nu dezamăgesc.

Se cheamă „Emelia” și o găsiți pe bucățica străzii Schitu Măgureanu dintre Izvor și Bulevard.

Se vînd aici cîteva din reușitele cu care ne-am obișnuit la unitatea din Cotroceni, din apropierea Grădinii Botanice, și la cea care poartă încă numele „La Tati” de pe Bibescu-Vodă.

O mențiune onorabilă merdenelelor: făcute cu foi adevărate, nu cu cine știe ce aluat ori foietaj de pateuri.

Cu ocazia asta ni se confirmă ca zona-i una din cele mai interesante din punct de vedere al mîncatului la repezeală.

Notăm în imediata vecinătate un „Fornetti” – cred că cel mai vechi „Fornetti” funcțional din București – și un takeaway chinezesc; la rond la Kogălniceanu o patiserie onorabilă (Luxpan) plus, lîngă ea, șaormeria populară atît de cunoscută și un magazin „Angst” care, chiar dacă nu e ieftin, e bun; dacă mergem spre intrarea-n parcul Izvor găsim o unitate „Megapan” la care mereu e coadă, și imediat șaormeria recomandată și de noi „C&A”.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>