despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

nu-ţi trebuie vad!

… una dintre marile griji ale comerciantului este dacă are sau nu vad. Mulţi – prea mulţi! – cred că dacă-şi deschid un magazin sau o patiserie sau orice altceva într-un loc cu vad, succesul le vine pe tavă.

Nu-i aşa.

Oamenii nu-s proşti.

Degeaba ai vad, dacă nu ştii să vinzi cum trebuie.

Dar dacă ştii să vinzi cum trebuie, vadul nu mai e aşa o sperietoare. Pentru un magazin bun, cu marfă frumoasă, cu preţuri mici, cu servire corectă poţi face un mic ocol. Şi am foarte multe exemple. Despre unul dintre ele vă zic azi: despre Casa Retro.

Nu-i prima oară cînd laud magazinaşul ăsta de jocuri şi jucării: are una dintre cele mai bune sortimente din domeniu – lucruri pe care nu le găseşti în hypermarket.

Casa Retro are un program ciudat (Marți: 17-20, Miercuri: 13-20, Joi: 13-20, Vineri: 17-20 şi atît!) – zici că e administraţia financiară. Casa Retro e într-o fundătură – intrarea Geneva – care se iţeşte din bulevardul Iancu de Hunedoara, în dreptul Pasajului Victoria.

Te-ai aştepta ca-n capătul ciotului de stradă pe care-l vedem în poză să fie un un magazin bun, care e călcat de clienţi, care e recomandat cu încredere şi căldură de cumpărători?

1 comment to nu-ţi trebuie vad!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>