despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

prostuar: infografie

16 comments to prostuar: infografie

 • albu

  Hai ca incepi sa o dai in labareli aiurea …

 • hm

  nu-ţi place, asta e.
  Să nu m-apuc acuma să-l întreb pe “modelul de civilizaţie” următoarele:
  – spamarea este civilizată?
  – vandalizarea afişelor altor candidaţi este civilizată?
  – abandonarea rablelor pe domeniul public este civilizată?

 • Serban

  Reclama negativa tot reclama e. Si cand ma gandesc ca eu am aflat de ND de la tine de pe blog…:D Merci, mie-mi place, are votul meu.

 • Freesys

  @HM tie nu ti se pare ca, campania dusa de ND si de sustinatorii lui seamna izbitor de mult cu campania CDR din toamna lui 96 ?

 • hm

  şi mie-mi place flăcăul ăsta, dar nu-l votez.

  nu prea mai ţin minte ce a fost în 96. Mai bine zis, nu vreau să-mi aduc aminte.

 • Deja al 5lea articol anti-ND. Pe când unul pro-Oprescu? Sau era Prigoană?

 • hm

  nu va fi nici un articol pro-oprescu, şi nici anti-oprescu.
  nu cred că va fi nici vreun articol pro-prigoană. Ar fi fost! – dacă respectivul ar fi găsit de cuviinţă să detalieze despre transportul gratuit.

  Acuma, trebuie să-ţi spun ceva.
  Sîntem cu toţii nişte oameni buni. Ştiu că eşti un om bun. Cred şi despre ND că e un om bun. Şi despre mine îmi place să cred că sînt un om bun.

  Asta nu înseamnă că trebuie să îl vreau pe ND primar.

  Nu mi-e frică de răul pe care-l face un om rău – ca oprescu.
  Ci de răul pe care-l poate face un om bun şi bine intenţionat ca ND.

  Îmi pare rău: asta am crezut, asta cred, asta zic.

 • Serban

  “Nu mi-e frică de răul pe care-l face un om rău – ca oprescu. Ci de răul pe care-l poate face un om bun şi bine intenţionat ca ND.” Oprescu chiar nu cred ca e rau, ci doar nesimtit, oportunist, micinos, lipsit de gust si de spirit practic.

  In ceea ce-l priveste pe ND, nu imi dau seama ce rau atat de mare poate cauza Bucurestilor aflati in plin proces de distrugere.

  Poti sa detaliezi un pic ideea. Chiar ma intereseaza, fara gluma.

 • hm

  sînt în contradicţie cu ND în ceea ce priveşte oportunitatea ‘salvării’. Nu avem deloc aceleaşi priorităţi, deşi nu pun în discuţie faptul că ne pasă de oraşul ăsta!
  Salvarea nu e un cuvînt, şi nici o acţiune cu care să te joci aşa uşor.
  Salvezi un copil, un om de la înec, salvezi un sinistrat, salvezi un prizonier de război.
  Bucureştiul nu trebuie salvat, ce să salvezi în secolul XXI dintr-un oraş care nu e nici bombardat, nici luat de tsunami? E o gugumănie!
  Bucureştiul trebuie să crească, să evolueze! Bucureştiul încă bîjbîie, încercînd să fie ceva, un oraş care să aibă un specific, o cheie, cum poţi să opreşti evoluţia lui?
  Bucureştiul nu e doar centrul, nu e doar case vechi. Bucureştiul înseamnă cartiere; am mîncat la rahat de un an încoace privind însemnătatea cartierelor, de mi s-a urît!

  Să fii deştept înseamnă să fi umnan. Am văzut atîta ură în campania ND împotriva oamenilor care nu sînt nici deştepţi, nici intelectuali, nici implicaţi, nici eco, nici cool, că mi-e greaţă!!!! Cum dracu vine asta: “eu sînt mai bun, eu sînt elita, doar pentru că votez cu ND”? Nu pot accepta aşa ceva!

  O să dau două linkuri. Nu zic că sînt un model de înţelepciune, dar le-am citit.
  http://www.criticatac.ro/16882/nicuor-dan-la-primrie-nu-mulumesc/
  http://www.finantistii.ro/opinii/de-ce-nu-l-votez-pe-nicusor-dan-72966

 • florin

  Am citit cu atentie sloganul lui Paleologu ce apare pe feisbuc.Uite acilisea monstra de gandire ecologista:”Candidez la Primaria Sectorului 1.Cu BICICLETA,PIPA si multa energie!Sustine-ma si tu!” Acu’ pe cine sa sustin;pe biciclist sau pe fumatorul de pipa? Ca pe amandoi o data ar fi ca si cum,in acelasi timp,cu o mana as scrie si cu alta as sterge!Sau poate ca nu inteleg eu mesagiul!

 • Freesys

  A luat foc Moara lui Assan, preferam Piata Matache …

 • hm

  … dacă nu s-a gîndit nimeni să facă un bulevard pe lîngă Moara lui Assan… cum să fie salvată altfel?

 • Freesys

  ND a mai identificat o cladire in Bucuresti pe Bulevardul Tineretului se numeste, citez “Casa Copiiilor”

 • Serban

  Mai, ura chiar nu am vazut, dar o exasperare in fata celor care nu gandesc e prezenta si justificata. Nu trebuie sa fii nici destept, nici intelectual, nici eco si nici cool, dar un pic de implicare e necesara. Nu poti ridica din umeri in fata oricarei porcarii! Nu poti lasa pe oricine sa faca ce-l taie capu’, ignorand LEGISLATIA. Nu ne pricepem fiecare la orice, d-aia exista meserii, iar un om destept stie sa se foloseasca de specialisti punandu-i la locul potrivit. Asta a facut ND in campanie. Cat despre dezvoltarea Bucurestilor, va continua si sub ND (daca, prin minune, va fi ales :)), doar ca mai cu cap: “Mai intai masuram si dupa aia taiem”.

 • Stii ca m-am suparat la prostuarul ala cu regina. Si ti-am zis-o. Ei bine asta mi-a mers la suflet. Si ti-o spun si pe-asta.
  Numai bine!

 • hm

  sa ma crezi: stiam ca o sa te supere prostuarul acela.
  Dar il voiam.
  Cam stiu cui va place si cui nu un material…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>