despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

La Eroilor începe să fie mai bine.

După un deceniu de mizerie, de chin, de batjocură, iată că parcul de la Eroilor – dintre Operă și Municipal – începe să arate omenește.

Nu, nu a fost refăcut și repus în valoare de cei care l-au nenorocit, adică de către constructorii metroului; au trecut trei ani de cînd zona putea fi redată orașului, dar ei nu au făcut nimic.

Ce vedeți în pozele de mai jos e lucrarea Primăriei Sectorului 5, ceea ce nu-nsemnează altceva decît că – pe lîngă bune intenții – e și loc de mai bine.

Dar cetățeanul se bucură cînd vede nesperata schimbare-n bine: pomișori, vegetație, peluze verzi. Se lucrează și la refacerea fîntînii arteziene „a lu’ Vanghelie”.

Ca atare, îngrozitoarele soluții estetice alese pentru intrările subterane și chiar nenumăratele piese utilitare aruncate peste tot – aerisiri, accesuri tehnice – încep să poată fi trecute cu vederea.

În plus s-a pripășit chiar și o terasă.

Ei, nu toate-s grozave – n-au cum! – și întîlnim o grăitoare situație la rastelul de biciclete.

1 comment to La Eroilor începe să fie mai bine.

  • Cristian M. Ioan

    Genial, ultima poza!

    Impaca si capra si varza: bicilistii nu mai pot folosi rastelul de biciclete, blocat de banca.
    Pensionarii ca mine nu pot sa stea pe banca, copertina translucida face efect de sera, chiar in septembrie sau octombrie, nu te ploua, dar te coci acolo.

    O decizie excelenta!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>