despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Programul Operational Sectorial de Mediu – imi cumpar doua!

Programul Operational Sectorial (POS) Mediu reprezinta documentul de programare a Fondurilor Structurale si de Coeziune care stabileste strategia de alocare a fondurilor europene in vederea dezvoltarii sectorului de mediu in Romania, in perioada 2007-2013.

POS Mediu a fost elaborat de catre Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD), in calitate de Autoritate de Management pentru acest program si in coordonarea Ministerului Economiei si Finantelor, în calitatea sa de coordonator al procesului de pregatire a Romaniei pentru accesarea Fondurilor Structurale si de Coeziune pentru perioada 2007-2013.

POS Mediu este unul dintre cele mai importante programe operationale din punct de vedere al alocarii financiare si reprezinta cea mai importanta sursa de finantare pentru sectorul de mediu. Programul este finantat din doua fonduri – Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) si Fondul de Coeziune (FC) – cu o valoare de aproximativ 4,5 miliarde Euro, la care se adauga si cofinantarea nationala de aproximativ 1 miliard Euro. (de aici)

Splendid! Cite POS-uri de-astea poti sa-ti iei de la Carrefour – si-n Selgros sint mai ieftine? Si de ce sa nu-ti iei? Ia uite ce reclama frumoasa am gasit jos la metrou, in Piata Unirii!

Pe mine m-a convins.

POS Mediu contine 5 axe prioritare corespunzatoare fiecarui sector de mediu finantat prin program si o axa prioritara de asistenta tehnica destinata sprijinirii AM POS Mediu / Organismelor Intermediare in managementul programului. Astfel, sunt finantate proiecte pentru sectoarele apa/apa uzata, managementul deseurilor/reabilitarea terenurilor poluate istoric, termoficare, protectia naturii, protectia impotriva inundatiilor si reducerea eroziunii costiere.

5 axe prioritare! Folositi deci cu incredere POS Mediu!

Ocazia asta nu e de pierdut!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>