despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

ăăă… așa ceva.

Rupem oleacă seria articolelor în care reușim să ne dăm cu părerea despre case, în care totul ni-i limpede: aia e urîtă, la ailaltă te uiți cu drag; știți voi!

Casa asta, fraților, mi-a pus capac cu combinația năucitoare de „stiluri“ și tablă ruginită, șiță și sticlă!

E pitită – slavă Cerului! – pe undeva-n spatele blocurilor de pe 1 Mai cum te-nfunzi spre Agronomie.

6 comments to ăăă… așa ceva.

  • Pare a fi construita in ideea de fortareata, daca ma uit si la acel “turn” de pe acoperis, si vezi si gardul care da impresia ca-i facut din “tepe” si ca unele ar putea fi sulite de scos din el si folosit la nevoie, caz in care placa aia din fata e pe post de zid de aparare. Ceea ce face sticla de jos sa nu se potriveasca, da, dar presupun c-a vrut si omu’ sa aiba ceva lumina de undeva, si pe lateral la parter avea garajul deci nu putea avea geam acolo cum are la etaj.

  • hm

    Am așa, o senzație că trebuia să fie mândria unui portofoliu de arhitectură, doar că ceva nu s-a legat. Poate bunul simț.

  • Ţepele de pe vârf probabil sunt pentru porumbei… chestia e că aceştia se pot agăţa liniştiţi şi de restul acoperişului, făcând aceeaşi mizerie.

  • Un proiect Serban Sturdza … Dar pare doar un fel de cula thailandeza cu blindaj scump.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>