despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

oraşul verii

îmi place şi nu-mi place oraşul nostru pe vremea verii.

fireşte că nu-mi place: e zgomot mult, miroase, lumea mişună-n toate părţile, totul e lipicios…

fireşte că-mi place: culmea! – din aceleaşi motive.

… aşa-i Bucureştiul nostru vara: un oraş tare lipicios.

N-ai cum să nu te minunezi de pofta noastră de distracţie. Şi nu întotdeauna e o poftă deplasată. Bucureştiul e mare; e loc în el şi pentru distracţia cocalarilor, şi pentru distracţia hipsterilor, şi pentru distracţia oamenilor aşezaţi…

… în fiecare spaţiu public din centru se petrece ceva. Se petrece ceva în Piaţa Unirii, se petrece ceva la Universitate, se petrece ceva în Piaţa Palatului, se petrece ceva în Cişmigiu, se petrece ceva în Grădina Icoanei, se petrece ceva în faţa Casei Poporului.

E-un Bucureşti vesel – aşa cum e maşinuţa asta.

3 comments to oraşul verii

  • axelanti

    da, se petrece numai in centru, cartierele dormitor…dorm

  • hm

    Aici n-am ce să zic, că mi-ar place şi mie să văd evenimente de calitate venind în cartier. Chiar cînd mai scapă vreunul, scapă rar.

    Doar că erau – în seara asta, de exemplu – şase chestii diferite în centru, ceea ce e destul de mult chiar şi pentru centru.

  • Wow, ce frumos arata, singurul regret ar fi faptul ca jocul de culori este cam neincantator(as fi preferat sa vad mult mai mult culori, minim 6-7), insa e destul de dragut pentru a fi apreciat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>