despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Nu salvăm copiii sîmbăta!

… de fapt – nu salvăm copiii deloc.

Ia priviţi poza asta:

şi acum găsiţi şapte diferenţe între ea şi cea de mai jos:

Între aceste poze e fix şapte zile diferenţă. Una e făcută pe 30 Iunie, la ora 14:30; cealată – pe 23 Iunie, la ora 15. În rest – aceeaşi femeie, acelaşi bebeluş.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a sectorului 4 a fost înştiinţată despre acest caz luni, 25 Iunie. Ştia, deci, că femeia asta îşi exploatează bebeluşul. Ştia şi unde – în zona Rondului Coşbuc; ştia şi cînd – sîmbăta dup-amiaza. Dar pe cei care trebuie să apere copiii îi doare-n cur de copii.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş dormind în braţe faceţi repede o poză cu mobilul.

Trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

4 comments to Nu salvăm copiii sîmbăta!

 • Mai e o diferenţă, a doua poză e făcută în staţia de pe partea cealaltă a drumului 🙂

 • cata

  Astia arata mai spalati si nu par a fi tigani,plus ca,copilasul arata bine,dolofanel si curat,ca si maica-sa (daca este si cred asta).Sunt de alt nivel,nu jegosi sa-ti provoace scarba sau repulsie.Mai curand mila si intelegere pentru copil si mama,care vrea sa inspire si un strop de demnitate si compasiune.Se lucreaza psihologic si datorita schimburilor de experienta cu capitalismul vestic.
  Cat despre reactia ‘organelor’ ti-am zis ca le doare-n prispa.Dar iti admir in continuare straduinta in lupta cu morile de vant. Sincer spun asta,nu este o ironie.

 • Dan

  Si cand te gandesti ca primaria de sector (4) e practic dincolo de rond…

 • hm

  vedem noi ce-o să iasă.
  Cerşetorii ăştia sînt bine organizaţi, conştiincioşi, eficienţi. Muncesc mai bine ca mulţi alţii – cu siguranţă şi Direcţia Copilului ar avea ce să înveţe de la ei…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>