despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

comentarii

arhiva

din zbor: rezolvaţi de Nicuşor

Mă obişnuisem cu Nicuşor Dan. Cînd e ceva – apare şi el. Cutare chestie nu are autorizaţie, cutare chestie e ilegală, cutare chestie trebuie salvată. Mă rog; eram pregătit sufleteşte să trec pe trotuarul celălalt cînd îi citeam numele prin ziar.

Dar acuma nu mai ştiu ce să fac. Nicuşor Dan ne spune cum să rezolvăm subiectele la Capacitate, Nicuşor Dan ne arată cum să rezolvăm subiectele la Bac – mîine-poimîine Nicuşor Dan o să intre pe nesimţite în viaţa noastră şi o să ne zică ce plasă de ţînţari să ne luăm, cum să dăm cep pepenelui, cum se face plăcinta cu prune şi ce alifie trebuie să cumpărăm pentru trînji.

6 comments to din zbor: rezolvaţi de Nicuşor

 • Prietene, mie mi-e frică să deschid conserva de ton(e singurul peşte pe care în mănânc!). Dacă sare din ea Nicuşor Dan?

 • Freesys

  Asta nu e nimic, ND joaca la nivel inalt, in aceasta seara conduce protestele PROBASISTE de la Victoriei.

 • Dan

  Asa a capatat notorietate si Piedone la vremea lui; il tin minte de acum 10-12 ani cum umbla prin piete si amenda tarabagii sau lua marfa din galantarul magazinelor si o arunca la cos. Dupa aia a inceput sa apara prin reviste ieftine recomandand produse alimentare; ulterior si-a luat permisul la Pitesti, s-a mutat pe victoria socialismului si a devenit primar de sector. Se poarta, ce sa zic…

 • hm

  da’ pe Piedone de ce nu l-au rugat să rezolve subiectele de la Bac, mă rog frumos?

  Sau pă Vanghelie 🙂

 • Da’ spune si mecanismul! Adica a venit Nicusor si a zis: “va rog io frumos manca-v-as, lasati-ma sa va arat io cum se face cu bacu’?” A ridicat mana pe strada si a asteptat sa vina cineva sa-l intrebe?
  Eu cred ca l-o fi cautat cineva sa-l intrebe si el o fi fost prea politicos sa raspunda in loc sa-i bage undeva … Nu stiu, n-am urmarit, fac alte chestii contra-cronometru zilele astea si sunt am rupt de lume.

 • Omul e doctor în matematică… cum a devenit destul de cunoscut, lumea îl mai întreabă şi chestii de genu’ subiectelor la BAC :)) Măcar şi-a dat doctoratul în Franţa, deci nu-l putem acuza de plagiat (ca pe miniştrii actuali şi foşti).
  Piedone lucra la OPC în tinereţe, aia scria în fişa postului, să distrugă pe loc marfa neconformă. A, că el făcea show în faţa camerelor de luat vederi e altă mâncare de peşte.
  Revenind la Nicuşor, sper totuşi ca peste 4 ani să ajungă primar, poate el e în stare să înceapă o lucrare şi să o ducă la bun sfârşit, faţă de cârnatul actual din PMB, care abia a reuşit să finalizeze un pod început de Videanu… de fapt, Oprescu nu poate ,,finaliza” nimic, că nu mai are anumite chestii (scuze, nu m-am putut abţine :)))) ).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>