despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

iar cartonașe!

Și totuși e ceva care se-ntinde mai dihai ca gripa-n rîndul copiilor. Ghici ce?

Ei ce: o nouă campanie cu cartonașe a magazinelor «Mega Image»! Precum cele de odinioară, cînd cei mici colecționau sute și cei mari se dădeau bine pe lîngă vînzătoare, să nu cumva să vină acasă fără cartonașele colorate. Cu întîlniri de schimb prin parcuri, cu albume completate…

Mereu sînt campanii dintr-astea, toate magazinele le fac; doar că unele campanii prind foarte, foarte bine.

Și campania recentă a «Mega Image» pare că prinde: are-n plus, pe lîngă sumedenia de cartonașe – cu animale sălbatice – și-o boxă care, atunci cînd scanezi cu ea un cartonaș, îți reproduce sunetul animalului înfățișat.

Distracție, cum ar veni… și chiar e!

Pentru că – orice-ați crede despre copii și despre cît de mult sînt legați de tehnologie – ei tot copii sînt; le place să strîngă lucruri, să s facă schimb, să se joace cu ele. Și campania asta se potrivește la mare fix, mai ales că nu implică folosirea telefonului.

Asta e: ne vedem la casă, să vedem ce mai primim azi.

6 comments to iar cartonașe!

 • Onu

  Cartonase impachetate in plastic. Mie toate aceste campanii mi se par o poluare incredibila. Nici 10% din clienti nu vor si de aceste aiureli. Multi le arunca la primul cos nedeschise. Eu unul mi-am facut colectia aproape completa cu figurinele DC pe care le primesti la Carrefour, majoritatea gasite pe tejghele, impachetate. A mai avut Lidl acum cativa ani o serie draguță cu niste produse in miniatura. Comice, dar inutile. Pentru copiii mici, sunt chiar pericol de sufocare.

  Este antiintuitiv sa permiti astfel de campanii, in timp ce reciclarea in Romania este la pamant. Ne chinuim sa pornim o campanie pentru reciclarea sticlelor din plastic, dar lanturile de magazine contribuie la poluare cu toate porcărioarele astea.

  Sa zicem (!) ca ar fi ok da ti-ar fi oferite gratuit EXCLUSIV daca le soliciti. Pe cand ele acum sunt bagate pe gat tuturor clientilor .. care se descotorosesc imediat de ele.

 • Cristian M. Ioan

  Campania este buna, dar in practica – ghinion!

  Eram la coada la MEGA, mai intai casiera i-a zis doamnei din fata mea ca nu merita cartonasele.
  Eu speram sa primesc, facusem totusi cumparatrui de 310 lei, dar nu!

  Mi-a zis ca se dau “doar pentu ANUMITE produse, ce nu apareau pe bonul meu”!

 • Cristian M. Ioan

  Evdent ca pt. copii, avem un fin de 12 ani!

 • Cristian M. Ioan

  @Ando,
  Multumesc!
  Iar cumpaaturile de la MEGA au fost sub 100, niic vorba de cartonase.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>