despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Fix acum au închis Parcul Sebastian.

Dintr-o dată s-au șters la cur c-un cartier întreg.

De luni dimineață tot parcul Sebastian a fost închis. Pentru „reabilitare”.

În plin început al sezonului călduros, singura asta bucățică de verdeață, care – așa puchinoasă cum e – bucură mii de suflete din Rahova, s-a închis.

Calculul dinastiei Piedone e infailbil – o să fie gata taman la timp pentru sezonul… electoral!

Omul cu minte se-ntreabă, desigur, de ce nu s-o fi putut face reabilitarea asta peste iarnă? Sau… de ce nu s-a îngrijit parcul, astfel încît să nu fie nevoie de reabilitare? Sau… de ce-a tot fost permisă degradarea în urma chermezelor și tiribombelor?

E un singur răspuns: nu merita.

Cît de puțin contează omul pentru ăștia.

6 comments to Fix acum au închis Parcul Sebastian.

 • Pai nah, a fost baia de multime din weekend acolo, nu putea sa-l inchida inainte.

 • Cristian M. Ioan

  Calculul este foarte eficient, redeschiderea parcului (reabilitate sau nu) chiar inainte de alegeri va duce la re-alegera categorica a clanului!

  Duminica am fost la Radu Voda cu taxiul, soferul ne spunea ca la ei in sector sunt putine parcuri, daca se inchide Sebastian, categoric se simte!

 • Andreea M

  de ce?? bani de cheltuit, oameni de ‘impresionat; inainte de 9 Iunie..parcului nu-i trebuia reabilitare generala:dalele erau intregi, bancile schimbate dupa pandemie( daca-mi aduc bine aminte), fantana functiona etc.Erau zone ce trebuiau refacute, mai ales acolo unde au permis tot felul de tiribombe si concerte..dar acestea se puteau face inchizand zonele respective, nu tot parcul.Daca treceti pe acolo o sa vedeti ca l-au imprejmuit cu garduri multicolore!!!Arata asa..ca la ZOO.La randul lor, locurile de joaca pt copii mai sunt imprejmuite cu un rand de garduri mai mici..un prost gust desavarsit!Se pare ca lui Piedone ii plac gardurile..

 • Constanța Mandache

  O sa arate foarte bine. Cred ca pe 1 iunie îl inaugurează. Copiii mei locuiește în sectorul 1, patronat de clica USR a Clotidei: mizerie, mizerie, șobolani, nu au mai fost tunse gardurile de 4 ani, buruieni cât casa. În ultima lună a început și pe acolo sa se dea cu mătura pe trotuare. Nu-l votez pe Piedone, nu ca as da crezare balivernele, pur și simplu nu mai cred în această “democrație ” de import….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>