despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

un deodorant bun.

Vara – mai mult ca oricînd – e nevoie de un deodorant bun. Aş zice că e nevoie, mai mult decît orice, să te speli! – dar văd tot mai mulţi oameni cărora apa rece li se pare atît de scumpă la plată, încît se împut ca rahaţii – rahaţi după care, tot din pricina scumpetei întreţineii, trag apa doar o dată la două zile. Îmi pare rău c-am adus asta în discuţie, dar a trebuit.

Să revin. Deodorantele trebuie şi să ţină, şi – mai ales – să ţi se potrivească; nu mă refer la felul în care parfumul se împleteşte cu statura, alura, culoarea ochilor şi cu pălăria de pe cap, ci la felul în care corpul tău reacţionează la căldură, la cît efort faci, la cît stai în soare, la cît şi cum transpiri  – şi aşa mai departe.

Să cădem de acord că un deodorant sigur şi eficient, testat pe pielea noastră de-a lungul a mai multor sezoane, se poate cumpăra cam cu 10 lei.

Dar sînt destule deodorante la juma’ de preţ; doar că nu ţin; nu fac faţă. Am încercat ceva mărci proprii ale marilor magazine, am încercat şi ceva mărci no-name – nu am găsit nimic care să bată un Mennen, un Rexona – sau un Old Spice, pe care l-am luat şi eu,  după ce l-a ginit Valentin pe piaţă.

Pînă acum; marca de cosmetice Rene Kern, care se vinde în magazinele Penny Market, are un deodorant bun şi rezistent – doar la 5 lei şi ceva. Am pozat sortimentul “cool”, dar mi-a plăcut mai mult cel “fresh” – chestii de gust.

2 comments to un deodorant bun.

  • Era un banc pe tema asta, cu deodorantul cu aroma de brazi. I se recomandase unei persoane care, cum ai spus, nu se spala asa ca mirosea ca un cacat. Dupa ce s-a dat cu ala cu aroma de brazi a intrebat: “ei, acum cum miros?”
    R: “ca un cacat intr-o padure de brazi!” 🙂

  • Dragos B

    =)) =)) =))

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>