despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Intervențiile stradale din Sectorul 2 sînt bune în continuare.

Mie-mi place ce se-ntîmplă în Sectorul 2.

Refacerea străzilor, începută anii trecuți, merge mai departe. Se lucrează mulțumitor, pe cît se poate îngrijit, și rezultatul e – în sine – bun.

Rezultatul e chiar splendid prin comparație cu intervențiile din sectoarele 3, 4 și 5: fără bile de beton, fără lanțuri, fără borduri peste borduri, fără pavele de toate culorile și modelele.

În sfîrșit – omul se poate și plimba pe străzile astea, poate respira, poate merge fără să ocolească gropi, mașini parcate, fără să-i mai fie silă și frică.

Iar pe străzile mai centrale – cum ar fi Negustori – iată, totul iese mai bine decît mă așteptam.

În sfîrșit, treceri line între trotuar și carosabil: gata cu escaladatul bordurilor. S-a reușit și minunea de a se planta copaci pe margini, în locuri unde înainte aproape nici nu era trotuar

Sînt și parcaje, și alveole – și poate, cătinel, s-or mai îndura și riveranii să-și folosească curțile pentru a-și ține mașinile.

3 comments to Intervențiile stradale din Sectorul 2 sînt bune în continuare.

 • Lolek

  Caca maca, la atat se rezuma realizarile primarului userist.
  Sunt marete realizari de gen “bordura la bordura”, sensuri unice inutile dar bine “bombate” cu borduri, cosuri de gunoi in exces, cele vechi au ramas pe loc si de cetava zile “bancute” und enu a vazut nicoodata nici “dracul” dar sa nu mire, posibil sa fie o chhemare lao intrecere tovareasca cu mult hulitul primar piedone.
  Alte realizari, ZERO.

  • Arată, totuşi, mai frumos decât bordurile triple ale lui Negoiţă, bilele cu lanţ ale lui Băluţă, combinaţia dintre pavele şi bile a lui Piedone ori asfaltul şi stâlpişorii lui Ciucu.

   • hm

    Așteptăm doar să vedem cum se comportă pavajul sub trafic. Fundația betonată pare-n regulă, patul de nisip îndestulător, pavelele destul de groase.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>