despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Vai, ce porcărie!

Serios, ne-am obișnuit să ne crucim doar de intervențiile urbane din sectoarele 3, 4 și 5: poduri, pasaje, borduri, garduri… nebuneală nu doar inutilă, ci și dăunătoare orașului.

Dar cînd vedem o porcărie dintr-asta apărînd și-n sectorul 1, într-una din cele mai frumoase zone!

E vorba de piața străzii Alexandru Constantinescu, dintre Cașin și Domenii; în locul discretului ronduleț a apărut un giratoriu lăbărțat: intrarea pe autostradă mai lipsește.

8 comments to Vai, ce porcărie!

 • Nu sunt sigur dar seara sa zic ca se si aprind niste beculete incluse in rond, un mare kietsch.

  Ce-i drept odata seara tarziu era sa calc niste pietoni cand veneam dinspre piata si mergeam spre biserica, pt ca trecerea care e acolo in intersectie chiar nu o vedeai, dar cred cred ca se putea rezolva totul mult mai ok cu un limitator de viteza .

 • Ando

  Da,bre,dar acum stâlpul de care te plângeai mai demult, e pe mijlocul rondului 😉

 • Cristian M. Ioan

  Poftim???
  Imposibil!
  Nu doar ca este aproape de mine, dar la inceputul lunii mai am parcurs la pas strada Alexandru Constantinescu, de la Cașin la Piata Domenii.
  Am si poze, cu blocul renovat!
  Cu sigurantă că sărea in ochi daca in locul rondulețului (de cate ori trec pe lingă, imi amintesc cum ne-a semnalat Cornel stilpul asimteric) ar fi apărut acel giratoriu lăbărțat!

 • hm

  Se vede că s-a lucrat iute. Vrednicia de dinainte de alegeri!

 • hm

  Se montează în două-trei nopți, soluția are un grad reușit de modularitate. Lucrarea e a Primăriei Generale. Au mai apărut și altele.

 • Cristian M. Ioan

  ” Lucrarea e a Primăriei Generale”

  nu m-ai convins, nu voi vota cu Fierea!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>