despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Kika nu e noul Ikea

Nici n-are cum. Kika are mai multe lucruri; insa nu toate sint produse Kika – pe cind la Ikea toate sint Ikea. Kika e mult mai scump; Kika nu are lucruri atit de simple + ieftine + solide ca la Ikea. Kika nu are piesele de mobila cult pe care le gasesti la Ikea.

Pe de alta parte, Kika e mai tot timpul gol si atmosfera are timp sa fie mai prietenoasa. La Kika nu-ti iei singur lucrurile din raft, ci-ti sint aduse din depozit.

Ikea e insa mai mult decit un magazin de mobila, e… ceva ce ce-a dat dreptul multor oameni din lume sa aiba mobila frumoasa, solida si mai ales, bine-gindita.

Pentru Ikea gasesti pe net sfaturi de cumparat; afli ca cel mai bine – daca stii ce vrei sa iei – e sa intri pe la iesire si sa mergi direct in depozit, fara a mai ocoli prin magazin; afli ca cel mai bine e sa cumperi in timpul saptaminii (fiind mai aglomerat doar dupa 6 seara); iar in weekend ar fi bine sa mergi inainte de prinz.

Iar toti gauche-istii care urla ca Ikea e mondializare, macdonaldizare si alte-alea, sa-si cumpere canapea cu 6 milioane de la magazinele cu mobila din piata si sa-si gaureasca fundul cu cuie si arcuri plesnite. Ikea vinde de doi ani in Romania: si cea mai buna reclama pe care si-o poate face e ca ce-ai cumparat acu’ doi ani e si-acum la fel de bun ca acu’ doi ani.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>