despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

cofetăria Zoomserie

pe bune! V-ar părea de încredere o cofetărie care se cheamă Zoomserie? De parcă toate cofetăriile chiar trebuie să se cheme Anemona, Cristina, Luminiţa, Maricica!

Zoomserie e o cofetărie şi o franciză grecească. Zic că le dă clasă tradiţionalilor Agapitos – şi prin sortiment, şi prin calitate; că la preţuri sînt fix la fel: adică scumpi!

… dar buni. Zoomserie are multe chestii aduse direct din Grecia (aici trag nădejde că nu se pierde ceva calitate pe drum, şi că nu vînd ceva vechi). Dar Zoomserie e o cofetărie foarte bună, care umileşte – ca abordare a clientului – orice altă cofetărie din Bucureşti. Deschide la 7 dimineaţa şi închide la miezul nopţii. Vînzătoarele se învîrt după clienţi şi-i sfătuiesc ce să cumpere; frumos comerţ se face aici!

Zoomserie se află la Sfînta Vineri – acolo unde era, la-nceputul anilor 90, pizzeria Acapulco; la parterul blocului de pe colţul străzilor Sfînta Vineri şi Corneliu Coposu.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

2 comments to cofetăria Zoomserie

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>