despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

A devenit bucureştean!!!

După ce am descoperit că Nicuşor Dan nu locuieşte cu forme legale în Cotroceni, am scris şi despre cum şi-a abandonat maşina pe marginea străzii- chiar în plin şantier.

Ei, maşina  a fost mutată.

…mutată fix doi metri; şi mutată – de pe marginea străzii – fix pe trotuar, blocîndu-l complet.

Blocarea trotuarelor este una dintre cele mai mari forme de nesimţire din Bucureşti: şi demonstrez azi că Nicuşor Dan a devenit la fel de bucureştean ca Sorin Oprescu.

4 comments to A devenit bucureştean!!!

  • Dan

    Citroen BX… ei da, asta masina! Suspensie complet hidraulica, tractiune fata – minunea anilor ’80. Insa prin 2005-2006 cand frecventam forumurile marcii respective citeam numai de probleme de intretinere si de tot felul de nebunii. Eh!

  • RRR

    E masina lui Nicusor Dan?

  • florin

    Pe vremuri aveam un coleg de serviciu care cand dadea peste o masina parcata pe trotuar,trecea pur si simplu peste ea.Dar deh,era pe vremea cand politia(militie)semana cu cea americana,adica iti dadea amenda cu zambetul pe buze si daca te dadeai clontos,iti mai dadea si vreo doua bulane pe carca.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>