despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din nou la restaurant: Aladdin

RESTAURANTUL S-A ÎNCHIS

Aladdin isi zice restaurant cu profil oriental – si n-are cum sa greseasca. Are si mincare cu iz turcesc, si libanez. In primul rind, te izbeste faptul ca e foarte mare! – are parter si doua etaje si e ingrijit.

Mincarea e foarte buna. Portiile sint mari – unele de-a dreptul imense. Humusul e bun, kebapul de miel e foarte bun, lipiile calde sint minunate! Incercati ciorba de linte – n-ati mincat ceva atit de bun; o sa primiti linga paine prajita, care de fapt e lipie prajita; nu stii ce e mai bun! Fatta Aladdin e o-alta experienta de neuitat – e facut din naut si iaurt, pe deasupra e carne tocata si inauntru niste lipie prajita; cred c-o portie are mai bine de juma’ de kil. Si cite alte lucruri nu-ti fac cu ochiul din meniu! – dar nu poti sa maninci atita, asa ca va trebui sa te-ntorci, cred eu.

Mare pacat, de-asemenea, ca ai deja burta atit de plina incit nu mai intra si desert: bunatatile din vitrina de la intrare o sa-ti ramina multa vreme in minte…

Totul e condimentat bine, e bine de stiut.

Locul e pe strada Constantin Bosianu, strada care da la rondul Cosbuc. Are sens unic inspre rond, asa ca cel mai bine intri pe strada Mitropolit Nifon (pe linga Dines), faci dreapta-si-iar-dreapta, si ai ajuns pe strada cu Aladdin. Restaurantul e la jumatatea strazii, pe partea ei dreapta cum privesti inspre rond.

Ca bani: ok
Curat: da
Servire: buna

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>