despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Semne bune 193

O știm… o știm dintotdeauna: e vorba despre cofetăria-patiserie din Rondul Coșbuc. Una din cele care s-a chinuit să păstreze ceva din specificul cu care ăi mai bătrîni dintre noi am și crescut.

Cam de-o săptămînă și ceva s-a redeschis; asta pentru că intrase-ntr-o schimbare, care a-nsemnat nu doar renovare, dar și trecerea la o firmă nouă.

De-acum îi zice „Dulce Nana”; dacă v-o suna cunoscut, asta-i pentru că e a doua unitate care funcționează sub numele ăsta, după cea din complexul „Năsăud”.

Îmi pare bine că la partea de patiserie nu s-a schimbat nimic; am regăsit aici o merdenea excepțională – pe cuvînt! – care costă patru lei.

Patru lei merdeneaua… cine mai vinde sub cinci? – ca să nu zic că la patiseria de pe Batiștei s-a făcut șase.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos.

2 comments to Semne bune 193

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>