despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

prostuar: Minculescu

9 comments to prostuar: Minculescu

 • florin

  Minculescu are privilegiul de a se putea retrage.Iata cateva nume ale celor ce nu au mai apucat desi,erau cu multe trepte deasupra lui:Elvis Presley,Jimmy Hendriks,Jim Morrison,Kurt Cobain,Freddie Mercury ca sa citez doar cativa.Si!?S-a daramat lumea,s-a oprit pamantul in loc,a venit apocalipsa?Aiurea,unii dintre cei de mai sus fiind total necunoscuti tinerilor de azi.
  Retragerea asta model “diva ofuscata si suparata pe toata lumea” nu-ti face cinste domnu’ Cristi!

 • Ando

  corect se spune “te-am bulit ” 🙂

 • Freesys

  Sincer ma asteptam la prostuarul asta inca de cand am auzit stirea 🙂

 • Nu-l mai are. Nu mai are privilegiul asta. Trebuia sa se fi lasat la timp. Apropo, l-am vazut ‘pe viu’ de aproape la Cenaclul Flacara in 1983. Cum putea sa tipe si sa se mmiste…

 • Ana

  De ce scandalul asta la despartire? “Nu-l mai primim inapoi, chiar daca ne roaga!” – zisera colegii dumnealui.
  Treaba cu banii putea sa o tina pentru el. Putea sa spuna ca dupa ce a vazut moartea cu ochii, vrea o viata linistita. Oricum, vocea l-a lasat de ani de zile.

 • cata

  Cristi Minculescu,pot spune,pe care l-am cunoscut personal,(@ HM,impresarul IRIS din perioda de inceput statea in Sebastin,intr-o cladire demolata,in care era un Aprozar,peste drum de blocul vechi cu 6 etaje)),a fost mai mult o stare de spirit si o prezenta scenica rock interesanta,mai ales pentru inceputul anilor 80,perioada in care a avut si oarece voce.Dupa 1990,cu parere de rau o spun, a mai ramas o perioada prezenta scenica iar dupa 2000 aproape nimic.Lasand deoparte problemele reale de sanatate.
  Am fost un mare fan IRIS incepand cu 1979,IRIS cu si fara Minculescu,prin toate locurile din Bucuresti si nu numai, unde aveau cantari,in conditiile de atunci.Pentru cei care isi mai aduc aminte :la M.EMINESCU,PETOFI SANDOR de langa Cismigiu,un club de dupa podul Constanta (MODERN CLUB ?) ,la un concert unde a cantat in seara zilei in care s-a prapadit tatal sau,INFRATIREA,T4,TEATRUL CREANGA din AMZEI ( organizator Tanase 4 clase),TEATRUL EVREIESC DE STAT,CLUBUL ITB (demolat) de pe Smardan (Selari),ceva mai sus vis-a-vis de Curtea Sticlarilor,POLIVALENTA,CENACLUL FLACARA ( @ Dragos B – Stadionul Republicii septembrie 1983 ?)si altele.
  Asa incat Cristi Minculescu a fost si v-a ramane o personalitate a rock-ului romanesc,atat cat rock a fost in tara asta,dar mai bine pentru el daca s-ar retrage,intr-un mod onorabil si fara tambalauri din astea romanesti.

 • hm

  măcar ţie ţi-a plăcut IRIS… eu nu m-am dat în vînt după ‘mnealor. Şi nici după concerte…

 • Dragos B

  De vazut i-am vazut cu C Flacara la Bacau. Eram prin clasa a V-a si tocmai descoperisem AC/DC cu ‘Back in Black’, discul facut de indieni si ajuns si prin magazinele noastre, pe sub mana, desigur… Dar daca oamenii-l plac si acum, asa cum este… sa cante in continuare… Concertele nu prea-mi plac nici mie. Mai mult munca de studio.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>