despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din zbor: Cor’tile, Patio

Cor’tile e mic si are citeva mese; e unul dintre locurile acelea care traieste in jurul pauzei de prinz – si ca sa zic asa, nici pauza de prinz nu traieste rau pe linga el. Se afla pe Dr. Felix (peste drum de Filantropia) si se descurca onorabil. Un sfat prietenesc este, in ideea ca veniti cumva cu masina prin zona, sa nu parcati prin fata: e o mare posibilitate sa va treziti c-ati blocat circulatia tramvaiului si ce te faci daca trece tocmai atunci?

ultima dată acolo: vara 2008

Inca nu m-am hotarit ce sa cred despre Restaurantul Patio. E destul de nou si-l gasim pe Iancu Capitanul (care-i una dintre cele mai pline de restaurante strazi din oras) si fireste are o bucatarie de inspiratie italiana. (fie vorba-ntre noi, daca n-ai alta inspiratie cind deschizi un restaurant, il faci italienesc!). Trecind peste asta, este micut, si mincarea e buna. Dulciurile sunt bune (dar inc-o data, toata lumea a-nceput sa se priceapa la mincare italieneasca). Ciudat este mobilierul, (toate, dar toate lucrurile sunt de la IKEA!) si toaleta (la doamne usa se INCUIE dar nu se inchide de tot!). In rest, servirea e plina de bune-intentii si – din cate am vazut, te lasa sa stai cu soricarul sau pekinezul la masa.

ultima dată acolo: iarna 2008

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>