despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor (524)

Recunosc, nu prea m-am gîndit c-o să reziste, darămite să se și extindă; dar uite că, de cîțiva ani buni deja, cofetăria „Mara Mura” a devenit un loc interesant, frecventat și cinstit cu produsele pe care le face.

Îmi place cînd vreo unitate din asta și aduce ceva-n plus, cînd vine c-o găselniță: de pildă, aici ni se propune o ciocolată caldă care-i altceva decît știm. O ciocolată groasă, un pic amăruie, acoperită c-o bezea – multă bezea – de nu știi cum să-i faci poze mai iute.

Bun; bun lucru – mă bucură; la fel cum mă bucură și că la „Capșa” avem o altă interpretare: în cana cu lapte vine o bilă de ciocolată care, cînd se topește, e plină cu bezele mici.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>