despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: răspunsul din Dristor

Iată o premieră. E prima dată cînd o autoritate în domeniul protecţiei copilului răspunde de bună voie la sesizările noastre. Da – e acelaşi răspuns politicos; dar măcar nu a trebuit să-l smulgem cu forţa!

Urmare sesizării dvs. cu nr. 43463/02.08.2012 prin care ne aduceţi la cunoştinţă că în zona intersecţiei de la Baba Novac se află o persoană de sex femeiesc ce practică cerşetoria având asupra sa un minor lipsit de îngrijire şi protecţie, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

  • în urma deplasării la locul indicat de dvs. inspectorii instituţiei noastre nu au găsit nici o persoană adultă cu semnalmentele indicate în fotografia anexată care să practice cerşetoria şi nici în zona învecinată;
  • deoarece nici o persoană adultă aflată în dificultate nu se afla în locaţia menţionată, instituţia noastră se află în imposibilitatea stabilirii unor măsuri de intervenţie specifice.

În acest sens, urmează ca zona menţionată de dvs. să fie în continuare monitorizată în vederea prevenirii şi limitării unor situaţii de dificultate cu risc crescut.

Rămîne cum am stabilit: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş dormind în braţe faceţi repede o poză cu mobilul.

Trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

4 comments to trezim copiii: răspunsul din Dristor

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>