despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Trafic: ce anume n-o sa se-ntimple nici anul asta

Pai, sa vedem ce o sa se intimple: se va circula din nou pe Mihai Bravu, odata cu terminarea lucrarilor la linia lui 34. Se circula cit de cit pe Colentina. E posibil sa se poata circula pe Schitu Magureanu, momentan in mari reparatii, dar eu sincer nu sunt convins. S-a terminat lucrarea!

Nu stiu ce se intimpla cu pasajul promis pe axa Doamna Ghica – Fundeni, dar nu cred sa-l vedem in urmatorii doi ani gata. De asemenea, n-o sa fie gata nici lucrarile incepute la Basarab si la Baneasa. Pasajul peste linia de tren spre Constanta de la iesirea inspre Pipera n-o sa fie gata decit la anul. Lucrarile pe soseaua Tudor Vladimirescu stau pe loc de vreo doi ani. Portiunea Caii Rahovei din spatele Pietei de Flori ramine neasfaltata.

Vestea buna e ca pe Centura, deocamdata doar intre Mogosoaia si Stefanesti, se largeste drumul – si lucrarile inainteaza vazind cu ochii.

Inc-o veste buna: la Podul Constanta, in dreptul santierului de metrou, s-a asfaltat cit de cit Calea Grivitei.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>