despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

daţi năvală la butoi!

Întîi de toate, să vă anunţ că programul de funcţionare de la Vinul Nostru se schimbă: în timpul săptămînii e deschis doar seara, începîmd cu 17.30.

… îmi place mustul, şi – toamnă de toamnă – vă bat la cap cu el. De-aia m-am împrietenit şi cu cei de la Vinul Nostru; pentru că fac must, da’ şi pentru că ştiu să-l vîndă; e singura vinărie din Bucureşti unde n-am văzut beţivi veniţi să-şi facă veacul. Doamnele sînt binevenite. Stocul se împrospătează de două, chiar de trei ori pe săptămînă. Sunaţi cu încredere ca să aflaţi ce fel de must e în butoi şi cînd se aduce altul nou.

Iar dacă vă uitaţi bine pe jos cînd o să călcaţi pragul vinăriei de pe Octav Cocărăscu, vedeţi un BUN VENIT scris în mozaicul vechi; e rămas de pe vremea cînd, înainte de Război, aici fiinţa un restaurant mititel.

4 comments to daţi năvală la butoi!

Leave a Reply to Concretramirez Cancel reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>