despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

după viscol…

După viscol, după cod portocaliu… multe ies la iveală.

Ca de exemplu, un documentar publicat azi de Agerpres: despre iarna lui 1954. Vi-l recomand.

În istoria Agenției, de 125 de ani, sunt puține zilele în care depeșele de presă să nu fi plecat spre ziare, în care jurnaliștii de la RADOR și mai târziu de la AGERPRES să nu fi fost pe teren, să nu fi scris și transmis informațiile. Luna februarie a anului 1954 consemnează două asemenea momente: pe 3 și pe 7.

1 comment to după viscol…

  • C.D.Mocanu

    Foarte bun documentarul! Comunicatul AGERPRES confirmă unele lucruri pe care le ştiam din relatările unor participanţi la “ostilităţi”.Pentru mine a picat la fix deoarece mă preocupă un subiect oarecum asemănător Mulţumesc HM!

Leave a Reply to C.D.Mocanu Cancel reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>