despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Harbin funcționează

Unul din cele mai dragi restaurante s-a deschis iar.

E vorba de Harbin, „chinezescul” de la Alba-Iulia.

Arsese – acum vreo doi ani? nu mai știu – și din cînd în cînd mă mai abăteam să văd dacă se mai deschide.

Uite, că de fapt s-a redeschis de multișor; cică de prin februarie.

Arată, desigur, mai dichisit – nu că n-avea nevoie, oricum, de-o renovare zdravănă.

Dar… de unde să știe clientul?

Din stradă n-ai cum să ghicești; nici o firmă, nici un însemn care să te facă să te gîndești că aici ființează un restaurant! Doar un gard mare, orb, și-o poartă mititică.

În fine: s-a redeschis și trag nădejde că-și recapătă clientela.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>