despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Ne apropiem de alegerile locale

scris de Alexandru Bodea

Ne apropiem de alegerile locale…

Acum 4 ani, pe vremea lui „care este” se puneau ladite de tabla pe balustradele podurilor de peste Dambovita, cu pamant si flori, spre a mai inviora alegerile „garantate Vanghelie”….

Anul acesta, in lipsa lui „care este” s-a trecut la „vopsirea gardului”… pardon! –  a stalpilor de iluminat stradal, care primesc aceasta „placere” prima data de dupa 1989. Culmea este ca s-au si verificat daca au lumina, si abia acuma s-a constatat ca nu iluminau de fel…

SAMSUNG CAMERA PICTURES pod hasdeu SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sa vedem concret cu ce alte „vopsituri” vor veni cei alesi pentru 4 ani, ca este nevoie de multa treaba si calificata cu studii de administrare locala….

Pentru ca imaginea sa fie completa, vedeti si voi unde au ajuns cosurile de gunoi lipsa de pe stalpii de iluminat… tot in Dambovita.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Duminica – exact cu o saptamana inainte de alegerile locale… au venit altii sa puna lampi vopsite cu bronz auriu , ducandu-ma cu gandul la povestile cu „lampa lui Aladin”….

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES 

Daca  ati uitat povestea, v-o mai spun eu :

Aladin, un tânăr sărac, este solicitat de un negustor pentru găsirea unei lămpi de ulei ascunsă într-o peșteră împreună cu diverse comori. Observă din întâmplare că lampa deține puteri magice și cu ajutorul acesteia devine un om bogat. Mai târziu se îndrăgostește de Iasmina, fiica sultanului, cu care se căsătorește. Negustorul, care încă mai dorea să reintre în posesia lămpii, profită de ignoranța soției lui Aladin și îi schimbă lampa fermecată cu o alta oarecare. După mai multe peripeții, ajutat și de un inel fermecat, Aladin reușește să o recupereze….

Sa vedem aceste lampi au ceva „puteri magice”…..???

Pe Alexandru Bodea il puteti citi si pe blogul sau.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>