despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiularhiva

din zbor

  • Cavi Expo (sau, mai nou, KVI Expo), expoziţia aceea cu vînzare care, odată la două săptămîni, îşi ridică cortul în cîte-o parcare sau loc viran (Billa Titan, Rahova, Moghioroş, Selgros Berceni…) merge tot mai bine. Are-n-are lumea bani, dar se-nghesuie şi cumpără.
  • Info Pro, aşa cum am zis, nu mai emite: ceea ce-nseamnă că, cel puţin în Bucureşti, vreo 6-7 mii de oameni s-ar putea să fie interesaţi s-asculte altceva. Fireşte că nici unul din celelalte posturi de de radio cu un specific asemănător nu s-a gîndit că ar putea agăţa cumva ascultători, dac-ar face programe mai bune zilele astea. Lasă…
  • Tot pe subiect, posturile de radio au ajuns la concluzia că e mai uşor să împînzeşti eterul cu frecvenţe care se suprapun, decît să oferi conţinut. Aşa că în Bucureşti puteţi asculta cîte-un post de radio pe mai multe frecvenţe – în ideea că, oricît de mult aţi schimba postul, tot de el daţi. Deci, pe lîngă frecvenţa locală, Kiss FM se prinde şi pe frecvenţa Buzăului, Radio România pe cea a Buzăului şi pe cea naţională de mare putere, Radio Muzical şi pe frecvenţa regională de mare putere; cît despre Pro FM – ce să zici! Emite şi pe vechile frecvenţe Info Pro Bucureşti şi Urziceni şi pe încă una – deci pe 4 frecvenţe!
  • Închei cu presă: în fiecare luni Adevărul vinde cîte-un film cu Stan şi Bran. Acuma, nu ştiu cine cumpără ziare astăzi doar pentru a le citi (excepţie face presa bulevardieră, care publică zilnic informaţii utilitare despre scurgerile vedetelor mondene), dar îmi place tot mai mult piaţa inserturilor: a-nceput cu literatură şi albume de artă şi-a ajuns la şuturi în fund şi tarte cu frişcă.

6 comments to din zbor

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>