despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Fotografie in Bucuresti: de ce nu prea

Incercarea de-a prinde o cladire cit de cit reprezentativa va da gres din cauza manunchiului de fire de curent, telefon, cablu, internet ce-atirna de stilpii din fata. (Nu e gluma, decit sa descilceasca firele existente, in cazul unei defectiuni cei de la telefoane prefera sa intinda un cablu nou!). Imi aduc aminte c-am scos odata kilometri de cablu in Photoshop pentru a tipari niste poze decente cu cladiri bucurestene.

Apoi, n-ai unde sa te dai doi-trei pasi in spate cit sa cuprinzi un unghi mai avantajos; te va claxona cu siguranta cineva grabit. Iar masinile parcate peste tot cu siguranta dau bine in orice poza.

S-apoi, cine sa faca poze, in afara de straini? O sa fiti uimiti cit de departe sunt in stare sa ajunga cei ce vor sa faca poze reusite cu Casa Poporului (obiectiv greu de prins deoarece cam sta cam mult in contre-jour). Am vazut oameni care se duceau pina la vechiul bloc Connex pentru asta.

Si o sa fiti uimiti sa aflati ca strainilor le place monumentul cel nou cu teapa din Piata Palatului (mult injurat de o parte a publicului; mie-mi place pentru ca e singurul monument construit corect, care nu s-a coclit si caruia nici nu i s-a scurs chitul folosit la imbinarile intre placi) si-l fotografiaza cu mare placere.

In plus, pe ce deal te-ai putea sui pentru o panorama frumoasa, in afara de cel al Academiei, din Cotroceni? E vreo terasa deschisa publicului pentru a admira o vedere de sus? Si sa stiti ca Bucurestiul aerian e mai frumos decit ati crede!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>