despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

mizerii pentru Rahova.

Minunea n-a durat trei zile, e drept – a durat trei luni.

Fiindcă atîta ne-a fost porția noastră, a rahovenilor, de mers civilizat cu tramvaiul.

Ne-au lăsat aproape de tot fără tramvaiele noi, alea frumoase, mari, curate și confortabile. Ne-au trimis la loc jeguri, ruginituri – tot ce e mai mizer în transportul public bucureștean.

Nu pot să zic că vin prost – mai ales atunci cînd n-ai nevoie de ele – ci doar că iar își bat joc de noi.

7 comments to mizerii pentru Rahova.

  • Sunt 12 tramvaie pentru 25… care au mers pe 32 doar ca să aibă vatmanii unde să îşi facă orele, că vatmanii sunt de la Dep. Militari. Acum s-au dus 6 pe 41 şi celelalte 6 sunt pe 32 în continuare.

    Pe de altă parte, eu n-aş plânge aşa de mult după Imperio, le-am tot folosit pe 41 şi pe 1/10 şi mereu se întâmplă câte ceva… ori rămâne unul sub separator, ori se strică, asta ca să nu mai zic de interior, că dacă nu se mişcă stimaţii călători de lângă uşi, mijlocul tramvaiului e gol, dar tot rămâi în staţie.

  • A, da, să nu uit, în câteva luni oricum vor veni şi cele 35 de tramvaie rămase de livrat, din care o parte vor merge tot la Dep. Alexandria pentru 32.

  • hm

    Dar ce-mi place că de săptămîna asta nici de nenorocitele de V3A nu mai avem parte, ne-au băgat și cîteva rahaturi de Tatre modernizate albastre. Două vagoane, nene: lux la ora de vîrf.

    • Sunt 12 Imperio ale Depoului Militari pentru linia 25. Din astea, 6 sunt pe 32, 6 sunt pe 41. Dacă se strică unul, sunt disponibile 2 sau 3 V2A-T pentru 32 şi unul pentru 10 (ăsta din urmă stând la Depoul Victoria). Nu prea se împrumută vagoane de la alte depouri, că vatmanii de Militari nu prea au specializare pe V3A (iar ăia care au sunt deja pe Imperio).

      • hm

        De parcă s-o schimba asta. Îmi place în schimb cum se plimba 24, 3 si chiar 45 doar cu 10-15 oameni cât e ziua de lungă.

  • Au început să vină Imperio din lotul alocat liniei 32, pe lângă care mai scapă, uneori, şi câte unul din lotul pentru 41 tot pe 32, la schimb cu câte o rablă de CH-PPC trimisă pe 41.

    Apropo de 41, acum are 26 ture, din care 17 Imperio, 3 ture de BN şi restul CH-PPC de Alexandria 136, 4003, 4006, 4029, 4033, 4045. E clar că din alea ultimele, 3 înlocuiesc ture BN (probail sunt cu vatmani de BN) şi 3 înlocuiesc “imperiile” crăpate din diverse motive.

  • hm

    Nu livrează Astra-n ritmul în care le stricăm noi.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>