despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor (465)

Nu mai e mult și-o să putem publica rezultatul în populara noastră colecție de clădiri boccii din Capitală.

Deocamdată plomba asta – din apropiere de „Budapesta” – încă nu e gata.

3 comments to din zbor (465)

  • Anonymous

    Parcă nu prea are nici o legătură cu ceea ce este în jur. Ca și cum în loc de măsea, îți pune ăla un canin.

  • Anonymous

    cred ca va fi Mercure Bucharest Cantemir

  • hm

    Văleu.
    «Mercure Bucharest Cantemir va fi un hotel remarcabil, care va fi gazdă atât pentru turiști, cât și pentru comunitatea locală din zona centrală și de sud a capitalei. Sunt convinsă că va deveni în scurt timp o destinație vibrantă pentru împrejurimile sale și un punct de plecare extraordinar pentru explorarea Bucureștiului”, a declarat Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

    „Când pasiunea noastră de a da o nouă viață unei proprietăți excepționale s-a unit cu know-how-ul de clasă mondială al Accor în industria ospitalității, s-a născut un produs uimitor. Noul Mercure pe care îl deschidem împreună are tot ce-i trebuie pentru a deveni un lider în categoria sa. Mai mult decât atât, venirea sa pe piață va revitaliza întreaga zonă din proximitate și va aduce un reper pe harta de lifestyle a Bucureștiului”»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>